Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
máj
12

Háromfunkciós, ötsebességes, nem beszél vissza, és bármikor képes a csúcsra juttatni :)) Igen, én is imádom :) íme néhány sztori, ami mind-mind azt bizonyítja, hogy bár a férfiak pótolhatatlanok, a vibrátornak ott a helye a fogkefe és a fogkrém mellett a fürdőszobában :)

Jessica:

Egy exemnek az ismerőse születésnapjára vibrátort kapott barátnőitől. Az ajándékozás egy pubban történt, utána pedig elnidultak táncolni egy nívós szabadtéri pesti szórakozóhelyre. Az játékszer gondosan be volt csomagolva egy csinos kis bonbonos dobozba. :)

A bejáratnál beálltak a sorba, majd mikor az ünnepelt következett, az ő táskáját is átvizsgálták –hogy tuti nincs-e benne pia, boxer, koko…stb-természetesen nagy tiltakozás ellenére a biztonsági őr megnézte a csokis dobozt is….reakció:

Köszönjük hölgyem, Jó szórakozást kívánunkJJJJ 

Vajon mit gondolhatott? "Hm, nagyon be lehet gerjedve, ha már betuszkolta a retiküljébe ezt a kis csecsebecsét. Megnézném, amikor előkapja egy George Michael -let's go outside számnál :))) "

Bár én simán elképzeltem egy "állj vagy lövök" jelenetet is :)))))))

 

 

Rossz az,aki rosszra gondol ;)

Relax! ~1912.

Andrea:

Pasik kontra vibrik volt a téma -tegnap csajos napot tartottunk :) nincs mindenkinek –nekem sincs- akinek volt az viszont el is felejtette régi játékszerét. Ám egy reggeli órában Andrea visítva hívott fel….

-Képzeld tegnap este fél órán át kerestem a kis ribancot, aztán alig bírtam kiszedni az ágyneműtartóból… ott lapult a paplanok alatt. Kiköpött borsószem kisasszony vagyok, csak vibrátorral!

-Mit, honnan???

-Hát a kis ötsebességes………………..

……………………………………………. az ágyneműtartóból!

J

-És???

-Kivételesen nagyon korán  (8-raJa szerk.)kellett bennem megbeszélésre, végre nem is voltam késésben, amikor félúton eszembe jutott, hogy a háloszoba közepén hagytam!!! Basszus, mint egy hároméves, aki szétszórja a játékait!

Aztán eszembe jutott hogy ma délután családi összejövetel van, és anyám kb. fél órán belül otthon lesz -délre pedig már a fél rokonság is-!!!!!JJJ

Aztán lehet "Na, ki találja meg előbb?" -című játékot játszani :)

Szerencsére Andreának sikerült gyorsan hazarohannia, pont akkor amikor anyja megérkezett -aki elhűlve megjegyezte: most értél haza az éjszakából?? :DD -így el tudta kerülni a a katasztrófát olyan technikai gyorsasággal, amit kamikáze nindzsák is megirigyeltek volnaJJJJ Közben persze felhívta kollégáját, hogy előreláthatóan 10percet késni fog… aki persze megértően megkérdezte…Dugóban ülsz?? -hát este még igen (a szerk.) :)

 

 https://www.youtube.com/watch?v=P2VktozqkSc

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szexesbudapest.blog.hu/api/trackback/id/tr351117987

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása